Gå til innhold

Vi spiller hverandre gode!

Mote handler om følelser, engasjement og kommersiell forståelse.

I Voice Norge er vi opptatt av å skape et miljø og en kultur, som setter kunden og våre medarbeidere i fokus. Vi ønsker å bli kundens førstevalg og en fantastisk plass å jobbe – det forplikter.

Voice har mange eiendeler og ressurser, men vi er samtidig bevisst at vi kun har en ressurs som aktivt kan bidra til å videreutvikle selskapet, ta oss inn i fremtiden og skape økt konkurransekraft. Det er Menneskene. Mennesker med lidenskap kan endre verden – og de menneskene som tørr å tro at de kan endre verden, er de som faktisk klarer å gjøre det.

I Voice er vi opptatt av å frigjøre den energi som våre mennesker representerer. Vi er opptatt av å skape et arbeidsmiljø hvor vi spiller hverandre gode. Hvor vi ser på hverandres kompetanse, erfaring og personlige egenskaper som styrker som skal verdsettes og dyrkes. Hvor vi er opptatt av å lære, og hvor vi får og tar ansvar for helheten i vårt arbeid. Samtidig skal vi på en anerkjennende måte utfordre hverandre og initiere dialog om hvordan vi hele tiden kan forbedre oss. 

Sammen er mye sterkere enn vi er en og en. Sammen er vi et TEAM som kan skape magi. Et team som i alt vi gjør ønsker å være tydelige, engasjerte, ansvarlige og kommersielle. Et verdisett som gjør oss i stand til å skape fantastiske, varige resultater