Gå til innhold

Videoovervåkning i Voice Norge sine butikker

Som kunde i en av våre butikker Match, VIC eller Boys of Europe ønsker vi å gjøre alt for at du skal få en hyggelig og trygg handleopplevelse.

Vi bruker derfor videoovervåkning i våre butikker for å sørge for sikkerheten både til deg som kunde og våre butikkmedarbeidere. 

Som behandlingsansvarlig forsøker Voice Norge AS alltid å sørge for at videoovervåkningen vår følger gjeldende lov og veiledning fra Datatilsynet. Vi vil kun lagre videoopptak i syv dager. Dersom det oppstår en hendelse som vi må undersøke nærmere, vil vi kunne utsette slettingen av opptakene i inntil 30 dager. Ved mistanke om at det er begått en straffbar hendelse vil opptakene også kunne utleveres til politiet.

Behandlingsgrunnlaget vårt for å ta videoopptak er etter personopplysningsloven vår berettigede interesse i å sørge for sikkerheten til våre kunder og ansatte, samt å beskytte våre lokaler, produkter og eiendeler.

Som kunde i våre butikker har du rett til å be oss om innsyn, retting, sletting, begrensning og dataportabilitet for de personopplysningene vi behandler om deg. En slik forespørsel kan sendes til vårt personvernombud på personvern@voice.no. Du har også rett til å klage til Datatilsynet dersom du mener vi ikke har overholdt våre lovpålagte forpliktelser.